Festmusik

Soultown garanterer festmusik til din fest med en liste af numre, der tiltaler både ung som gammel. Vi er et 6 mand stort kopiband bestående af 3 gutter og 3 tøser. Vores repertoire består af numre hentet primært fra 60’erne og 70’erne. Vi bevæger og mellem kunstnere som Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jackson Five, Sam and Dave, Martha and the Vandellas, The Supremes, numre fra Blues Brothers mm. Langt de fleste numre er med blæs på i form af saxofon, og alle numre er håndplukkede til at få gang i dansegulvet. Hvis du vil se flere af de sange, som vi spiller, kan du klikke her for at se et uddrag af vores repertoire.

Send os en forespørgsel

Vi sætter gang i festen med den rigtige festmusik

Vil du have dine gæster på dansegulvet, så har vi den passende festmusik til det. Vores repertoire består for det meste af kendte dansenumre, da vi elsker at sætte gang i en fest, men derudover spiller vi også et par  stille og mere romantiske numre.

Festmusik til bryllup

Er du på udkig efter et band, der har den passende bryllupsmusik til et bryllup, er du også strandet det rigtige sted. Vi har musik til alle slags fester og har erfaring med at spille til arrangementer som f.eks. brylupper, sølvbryllupper, fødselsdage. Under vores referencer kan du se et par eksempler på, hvor vi allerede har spillet.

Live musik fra København

Soultown er et band fra København, men vi spiller selvfølgelig også i resten af landet. Du kan booke Soultown uanset, hvor i landet festen holdes. Send os en forespørgsel her på siden.

Booking – Send os en uforpligtende forespørgsel

Vil du booke Soultown, kan du klikke her for at sende  os en uforpligtende forespørgsel: Booking

Vil du først høre nogle eksempler vores repertoire, kan du lytte til vores demoer her

Du kan læse mere om Soultown og se billeder af bandet ved at klikke på de forskellige punkter i navigationen. Har du spørgsmål, kan du også altid ringe til os på 505 606 76.